Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: 1 Deluxe, Crusader, 2, Extreme
Wiek: 29 Posty: 67 Skąd: Ostrów Wielkopolski Medale: Brak
Wysłany: 30 Maj 15, 14:53 POMOCY!
Witam, borykam sie z problemem uruchomienia crusadera 2. Po włączeniu gry wyskakuje błąd "failed to initialize the engine", oczywiscie szukalem na internecie rozwiazania bo widzialem ze ten problem jest dosyc czesty, gdzie kazdy radził zrobic tak:
"1: Go into C:\Users\[your username]\Documents\Stronghold Crusader 2 folder
2: Backup options.xml
3: Open options.xml
4: Alter fullscreen="true" to fullscreen="false"
5: Save options.xml"
Niestety u mnie to nic nie zmieniło i nadal wyskakuje ten sam błąd... Chcialbym tylko dodac ze na poczatku gra działała a po ktoryms uruchomieniu juz to... Mam nadzieje ze pomozecie i z gory dziekuje, pozdro!
Gra jest steamowa, więc może wystarczy tylko sprawdzić spójność plików ? ( ew. usunąć dane z folderu moje dokumenty ) Musiałbyś podać model karty graficznej oraz typ pc/laptop.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum