Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 18 Marzec 15, 18:53 Jednostki Krzyżowców i Arabów
Nie macie wrażenia że jednostki Krzyżowców są ubogie w przeciwieństwie do Arabów? Np Arabowie mają dwie konne jednostki (konnych łuczników i rycerzy sasanidzkich), natomiast Krzyżowcy mają tylko templariuszy. Żeby jeszcze ich konie były przetrwalne, lecz one często giną po pierwszym ciosie przeciwnika Oczywiście Krzyżowcy mają swoje auty jakim są sierżanci, kusznicy, zwiadowcy, czy templariusze (którzy po zwycięstwie z rycerzem sasanidzkim zostaje im jeszcze pół paska życia ). Saraceni mają wg mnie więcej ciekawszych i przydatniejszych jednostek niż Krzyżowcy
Wg mnie dobrze by było gdyby zamiast rekrutów dali mnichów z pierwszej części Byliby oni przydatniejszą jednostką niewymagającą uzbrojenia. W SHC 1 są co prawda wolni i bardzo wrażliwi na strzały, ale w walce 1v1 można ich porównać z pałkarzem i pikinierem
W nowej wersji zauważyłem że koń nie musi już biegnąć do templariusza lecz "teleportuje się" do niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum