Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Też zauważyłem, że komputerowych przeciwników nie dotyczy limit wojsk. Prawdą jest jednak, iż po zabiciu jednego z graczy można rekrutować więcej żołnierzy.
Edit: Jeśli źle się wyraziłem, chodzi o to, że limit dla mapy dzieli się na graczy (komputerowych przeciwników to nie dotyczy).
OK. z tym limitem dajmy sobie juz spokoj(chyba ze kogos olsni i go wylaczy). teraz mam inne pytanie zeby nie zakladac nowego tematu. te "moce" w extreme da sie wylaczyc tylko w multi. ok. czy chodzi tutaj o opcje "no rush" ?? jezeli tak to czego ona jeszcze zabrania??
Opcja "no rush" (bez pośpiechu) oznacza, że wojska można tworzyć dopiero po upływie oreślonego czasu.
Aby zadać nowe pytanie, lepiej poszukaj odpowiedzi na forum, a w razie czego załóż nowy temat.
Nie wiem, skąd liczba 1024, lecz i tak są sposoby, które pozwalają na częściowe ominięcie limitu. Można zatrzymać pracę zakładów, gdy jest jeden żołnierz do limitu, włączyć panel koszar/ obozu najemników/ cechu inżynierów lub kopaczy/ katedry, spauzować grę i rekrutować wojska!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum