Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wyskakuje błąd: Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b) Dodam że instalowałem nowy system i na tym nowym nie działa (na starym gra chodziła). Posiadam Windows 7, instalowałem directx 9 Microsoft Visual C++, jave i nic nadal to samo. Wiecie może co poradzić bo dziś chciałbym pograć z kolegą na multiplayer Z góry dziękuje za pomoc:P
Instalowałeś najpierw 32x a potem 64x czy na odwrót?
_________________ Sami rozumiecie, światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. [...] Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie.
_________________ Sami rozumiecie, światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. [...] Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
W necie jest pełnych możliwych rozwiązań, próbowałeś cokolwiek zastosować z np. anglojęzycznych stron ? Wygląda to na brak bibliotek dla directX. Nie wiem, czemu nie masz zainstalowanej najnowszej wersji directX, tylko zainstalowałeś sobie 9. Babranie się z microsoft visualem jest kiepskie bo ten program jest pochrzaniony, łatwo go wykrzaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum