Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W tym temacie możecie wklejać błędy w grze Twierdza Krzyżowiec 2, które udało wam się znaleźć.
Może ja zacznę z ujemną liczbą żołnierzy oraz zerowym wynikiem jednego z botów:
A tutaj widać błąd czatu w lobby, przez co wiadomości wysyłają się z opóźnieniem i są zduplikowane (jedna z nich wyświetla się jako wiadomość gracza, a druga jako nick jakiegoś bota):
Dodałbym jeszcze problem z robieniem screenów w grze... Mi się udało dopiero przy pomocy programu Fraps. Gdy robi się je "zwyczajnie", to dostajemy czarny ekran.
Dodałbym jeszcze problem z robieniem screenów w grze... Mi się udało dopiero przy pomocy programu Fraps. Gdy robi się je "zwyczajnie", to dostajemy czarny ekran.
Akurat u mnie da się robić printscreenem, aczkolwiek kilka razy mi nie wyszło i też był czarny obraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum