Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies . zamknij
Przesunięty przez: Siwy 16 Sierpień 14, 12:44
[problem techniczny] Multiplayer nie działa. Kilka pytań?
Autor
Wiadomość
DeathStroke
Wędrowiec
Gra w: Stronghold 2, Stronghold Legends
Wysłany: 16 Sierpień 14, 11:27 [problem techniczny] Multiplayer nie działa. Kilka pytań?
Czy Hamachi, albo GameRanger działą?
Czy komuś działa multiplayer w twierdzy 2, albo legendy?
Mam dwie oryginalne gry Stronghold 2, chciałbym zagrać tylko na lanie z siostrą, czy znacie sposób który mi to umożliwi?
Inne sugestie, albo informacje na temat niedziałającego multiplayer, np. ma zostać naprawione przez 2k
Ogólnie przepraszam jeżeli jakieś odpowiedzi są oczywiste, albo jeżeli powinienem sam posiadać tę wiedzę, dysponując kontem na tym forum.
Z góry dziękuję za pomoc.
Przeniosłem do działu Stronghold 2 i Legends Multiplayer. S.
Ostatnio zmieniony przez Siwy 16 Sierpień 14, 12:45, w całości zmieniany 1 raz
PStrong
Osadnik
Gra w: Stronghold 2, Stronghold Crusader II
Wysłany: 17 Sierpień 14, 14:24
Niestety nie sprawdziłeś podobnego wcześniejszego postu (na tym forum):
Stronghold 2 - tryb multiplayer nie działa
http://forum.stronghold.n...opic.php?t=3475
w poście:
Rozwiązanie problemu - GameRanger
(tam jest część odpowiedzi).
Na GameRanger działają (w trybie multiplayer):
Stronghold
Stronghold: Crusader
Stronghold: Crusader Extreme
Stronghold 2
Stronghold Legends
i inne: http://www.gameranger.com/games/
Największym powodzeniem z gier "Stronghold" na GameRanger cieszy się Stronghold: Crusader .
Aby zagrać w 2 osoby przez GameRanger należy mieć 2 różne instalacje GameRanger z podanymi 2 różnymi emailami przy konfiguracji.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku