Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 19 Lipiec 14, 00:39
Nie da się tego zrobić, to tylko element historyjki. Wszystko jest z góry narzucone.
Ech, te dzieci...
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Przed napisaniem czegoś na forum polecam słownik ortograficzny, albo przynajmniej przeglądarkę z wbudowanym słownikiem ortograficznym. Aha, zdania zaczynamy z wielkich liter, a kończymy kropkami. No i Crux dawno skończył szkołę. Panzer.
Ostatnio zmieniony przez Panzer 23 Lipiec 14, 17:22, w całości zmieniany 2 razy
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 22 Lipiec 14, 21:19
Cytat:
ty Crux sam dziecko jesteś
A nie bo jestem już pełnoletni i mam dowód. Co więcej, od niedawna mogę się upić już nawet w Stanach.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum