Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Moim zdaniem jest to świetny pomysł. Atak na wroga z zaskoczenia od strony morza, to coś o czym zawsze marzyłem w Krzyżowcu jedynce . Oby się nie okazało, że jest to tylko ozdoba, jak w dwójce.
Dziwią mnie jednak podziurawione żagle i to, że brakuje na statku kapitana czy też załogi. Mam nadzieję, że to naprawią. Poza tym, sam model żagli jest trochę kanciasty, plus statek stoi na płyciźnie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ostatnio zmieniony przez Maciek 12 Marzec 14, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
O ile pomysł mógłby być ciekawy i na pewno wielu z nas chciałoby użyć statków w SHC2, mam wrażenie, że będzie właśnie tak jak w dwójce. Może statek będzie związany z jakimś zadaniem w kampanii, ale idea okrętów używanych w walce nie pasuje mi do serii SH.
SC2 już wyszedł, więc mam pytanie do grających, czy zauważyliście jakąś namiastkę morskich bitew, handlu lub podróży? Czy może ten statek jest tylko ozdobą?
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum