Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Co prawda, to multi jest dosyć okrojone. Jedna mapa, możliwość dodania tylko Rysia, Kalifa i Szczura. Ale zabawa jest przednia . Ostatnio grałem na multi w demie z bratem, jakiś miech temu
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH1, SHC, SH:L, SH2
Wysłany: 28 Grudzień 13, 13:08
Musisz dostarczyć chmiel. Klikasz tam gdzie masz sady jabłoni, farmy itd. i tam masz farmę chmielu. Stawiasz gdzieś dwie, stawiasz też 3 browary, karczmę i będziesz miał piwo.
_________________ "Lepiej często spoglądaj za siebie, pewnego dnia poczujesz jak potrafię gryźć" - Wilk, Diuk Volpe
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Chyba raczej Kalifa ;p. Musisz kombinować. Najpierw wyślij włóczników, żeby zapalili smolne rowy. Następnie dużo łuczników, żeby wyczyścić wieże. Dalej ślesz zbrojnych i tyle ;p.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum