Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 27 Grudzień 13, 14:58 Problem z popularnością i przybywaniem nowych ludzi do zamku
Tak z innej beczki- mam problemy z popularnośćią. Niby jest pozytywna ale ludzi niema Mam jej +1 Jak ją zwiększyć? Mam też te kotły bo słyszałem że dodają ale nic Jedzenie mam.
Jak zwiększyć?
Proszę zakładać osobne tematy zupełnie innym problemom! Wydzieliłem zatem posty do nowego tematu o odpowiednim tytule. Siwy
Ostatnio zmieniony przez Siwy 27 Grudzień 13, 16:30, w całości zmieniany 2 razy
Żeby byli ludzie musisz budować domki. Żeby zwiększyć popularność możesz korzystać z karczm, zwiększać rozdawanie racji w spichlerzu, rozdawać łapówki w siedzibie, korzystać z religii itd.
Ludzie przybywają do twego zamku z określoną prędkością, która wyświetla się po najechaniu na ognisko przed siedzibą.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Twierdza, Twierdza 2 , Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 27 Luty 14, 13:29
Możesz zwiększyc współczynnik strach poprzez dodawanie budynków przyjemnych . Poza tym jedna karczma zaspokaja 30 ludzi. Więc jak masz 90 ludzi to wystarczą 3 karczmy (oczywiście potrzebne jest piwo)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum