Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 30 Listopad 13, 17:40 [problem techniczny] Gra nie działa
Witam!
Niedawno kupiłem Twierdzę "Antologię". Musiałem wyjść z domu i niechcący wyłączyłem komputer. Po ponownym włączeniu gry nie działał dźwięk, ponadto usunęły mi się wszelkie postępy. Jak by tego było mało to po włączeniu jakiejkolwiek misji obraz wygląd tak jak na załaczniku. Reinstalacja ani restart kompa nic nie pomogły.
Uruchom jako administrator i w zgodności ze starszym systemem. Ewentualnie przywróć system do jakiegoś wcześniejszego momentu, np. przed pechowym wyłączeniem, albo najlepiej przed instalacją.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
@Bordinio: przecież napisał, że reinstalacja nie pomaga
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Od momentu napisania posta nic nie zrobiłem w kierunku "naprawienia" gry, lecz gdy nastepnego dnia (tj. 1 grudnia czyli dzisiaj) włączyłem twierdzę działało wszystko za wyjątkiem dźwięku.
Sprawdź w opcjach, czy nie jest przypadkiem wyciszony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum