Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dużo z niej nie pamiętam. HolyLord sam zaczął z tym BloodLordem, a potem kolega z klanu X2X, Sandman zaczął jechać na niego i DHK na czacie. Scorpion też czaił się na HolyLorda i jego rzekomego brata, Draculę i jak z nimi grał to większość czasu patrzył, czy nie oszukują, a nie zajmował się swoją grą.
Zresztą założyciele klanu DHK zrobili stronę, w której powklejali screeny i rozmowy na czacie z członkami X2X'u. Chcieli zrobić z lidera X2Xu i niektórych członków debili, którzy kłamią i oszukują. Później jeszcze namówili niektóre klany do "bana" dla X2Xu czyli nie gadali i nie grali z nikim z naszego klanu. Nawet mój kolega z DHK miał opory, żeby ze mną normalnie rozmawiać...
Dracula to rzekomy brat HL'a? Czyli nie jest jego bratem?
Likwink Gość
Wysłany: 18 Grudzień 08, 16:38
Grałem z Draculą ale nie ma szans żeby jakiś brat Hla myśl logicznie...
\tak samo jak to "fantastyczne klikanie" HLa. Jak zacząłem grać to stwierdziłem że poprostu od samego początku używał c5c a mówił że nie więc wy wszystcy jak głupole wierzyliście:) Sam miałem okazje kilka razy grać a jego kliki jakoś prędkości nie miały fiveklikowej.....poprostu każdy mu wierzył pamiętam jak mi ludzei gadali "nie nie on naprawdę tak klika" ta jasne... moze jeszce na dwa palce co?:)
Grałem z HL xxx razy i nie zauważyłem żeby grał z jakimś wspomagaczem... z B też grałem i też nic nie zauważyłem... być może kiedyś grali i jak ja byłem w DHK to przestali tego używać...
A co do Draculi to pytam bo grałem z nim kilka razy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum