Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 26 Sierpień 13, 12:47 [crusader] Gra się nie uruchamia
Witam!
Dziś kolega zaproponował mi, żeby zagrać z nim na multi z krzyżowca. Ponieważ ostatnio kupiłem nowego laptopa, nie miałem zainstalowanej gry. Chwyciłem więc szybko za oryginalną płytę i włożyłem do napędu. Instalacja przebiegła sprawnie (Directx i Adobe Acrobat też zainstalowałem).
Radosny kliknąłem szybko dwukrotnie ikonkę skrótu. Usłyszałem Piotra Fronczewskiego promującego Kolekcję Klasyki, a następnie... załamałem się Zaraz po tym jak Piotr skończył mówić gra wyłączyła się, zobaczyłem pulpit na którym przez ułamek sekundy widniało czarne niczym smoła okno konsoli...
Zrestartowałem lapka, próbowałem trybu zgodności z win xp, vista i 7 ale nic nie zmieniało :'(
Jak wywnioskowaliście, mam win8. Nwm jakie inne dane mogą być Wam potrzebne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum