Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ale wracając do tematu, najprzydatniejsze jednostki ma Dracula, szczególnie Creepery i te co przeskakują przez mur ;p Ale ja jakoś nie mogę się do Draculi przekonać... Ale co prawda to prawda, olbrzymy są bardzo przydatne, lubię nimi blokować przejścia (mosty, wąskie wąwozy etc.)
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: CS 1.6
Wiek: 26 Posty: 54 Skąd: Napewno nie traficie Medale: Brak
Wysłany: 24 Czerwiec 09, 16:31
Mnie się najlepiej grało tak:
1. Król Artur podoba mi się jego odwaga noi że ma normalne jednostki oprócz smoka i rycerzy OS
i bez tych cholernych rzeczy fantasy ( lubie fantasy ale nie w twierdzy)
2. Dietrich nawet fajnie się nim gra ale ma tyle rzeczy fantasy że żygać się chce
3. Vlad Dracula kompletny de*il jego jednostki są niezłe ale te smoki w klatkach są do du*y
Ja najbardziej lubie grac zamkiem lodowym(Dietrich) ;] , mają bardzo ciekawe jednostki jak np. giganci
PS : Zagrałby ktoś przez neta??
Ja chętnie:)
żebynie było off topu to mi się podoba gra Vladem Draculą;p ze względu na ciekawe jednostki
typu ogniste nietoperze:D potrafia zrobic niezle balaganu w zamku przeciwnika;p
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Zmieniam zdanie. Wole Artura, dlatego że umiera z honorem oddając miecz Excalibur Lancelotowi, wypowiadając piękne angielskie słowa. A przy jego śmierci klimatyczna muzaka, te górki tam dalej obrosnięte trawą. Ładnie wygląda filmik kiedy Bóg odbiera ostatnie tchnienie Arturowi. Że też twórcy takie coś wymyślili.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Siły zła mają najprzydatniejsze przy oblężeniu moce, dlatego też najczęściej wybieram Vlada. Creepery w połączeniu z smokiem, demonami, nietoperzami oraz wilkołakami są nie do zastąpienia przy obleganiu zamku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum