Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Kingdoms,Medieval 2 Total War,WoT
Wysłany: 14 Lipiec 13, 14:51 Kiedy będą następne wojwództwa?
Nie rozumiem Firefly.Zamiast pozwolić osiedlać się tam gdzie się chce to z góry narzucają nam miejsca,no trochę niesprawiedliwe.Bez przesady ile mamy czekać na Podlasie czy inne województwa?.Jestem z X to chce grać w X a nie w Y.I jeszcze coś,ten kto chce dostać 10 paczek,100 pkt kart i tokena na 7 dni to piszcie w tym temacie.A ja wam powiem jak je zdobyć.Pozdrawiam
Ja nie chcę żadnych paczek kart itd, ale napiszę, jak je zdobyć, bo kolega powyżej chyba coś knuje. Instalujemy patch HD do SH1 lub Krzyżowca, kiedy gra prosi o podanie maila, podajemy maila. Dostajemy kod na maila, aktywujemy kod, dostajemy karty. To wszystko.
A województwa powinny być otwierane dużo szybciej, ale polska administracja liczy obecnie bodajże jedną osobę, do tego niezbyt kompetentną.
Ja nie chcę żadnych paczek kart itd, ale napiszę, jak je zdobyć, bo kolega powyżej chyba coś knuje. Instalujemy patch HD do SH1 lub Krzyżowca, kiedy gra prosi o podanie maila, podajemy maila. Dostajemy kod na maila, aktywujemy kod, dostajemy karty. To wszystko.
A województwa powinny być otwierane dużo szybciej, ale polska administracja liczy obecnie bodajże jedną osobę, do tego niezbyt kompetentną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum