Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pewnie kolega się wystraszył, jak zobaczył taki negatywny odzew. Tak to niestety u nas od zawsze działa... pojawi się ktoś z pomysłem to zaraz jest krytykowany, albo nie ma żadnego wsparcia.
Co prawda trochę czasu minęło, ale wydaje mi się, że taki turniej to bardzo dobra sprawa, przede wszystkim jako ciekawa reklama dla strony/forum. Można się reklamować po innych portalach/serwisach z taką inicjatywą, wydaje mi się, że kwestia nagród też nie byłaby dużym wyzwaniem.
Zawsze może coś zaoferować administracja strongholdnet, można pogadać z gry-online lub innymi tego typu serwisami. Myślę, że znalazłby się ktoś zainteresowany by wspomóc taką inicjatywę, przede wszystkim trzeba próbować, no i mieć w ręku jakieś sensowne argumenty. W końcu więcej użytkowników na stronie to tym samym więcej potencjalnie klikających w bannery reklamowe.
Jeśli chodzi o podział na jakiś ligi, to w chwili obecnej na moje oko pozbawione byłoby to sensu przynajmniej na razie. Po pierwsze trzeba byłoby przeprowadzić taki podział według konkretnego kryterium - a wiek, płeć, czy nawet doświadczenie rozumiane jako liczba lat spędzonych przed Twierdzą wydają się być trochę na siłę. Po drugie problem stanowić będzie zapewne liczba zawodników, nie wspominając już o jakichkolwiek
nagrodach etc.
Miałem już tutaj nic nie pisać,ale po prostu nie da się przejść koło tego obojętnie. Takie turnieje to powinien organizować administrator/moderator , z reklamą na gdzie tylko możliwe i wtedy nie wierzę że nikt by się nie zgłosił, naprawdę czy tak to tak wiele? Kiedy ostatni raz był turniej organizowany przez kogoś w "władzy" ?Chyba nigdy... A potem tylko zdziwienie że nikt nie pisze na forum, że nikt na forum nie wchodzi. Ale ja się pytam po co ? Żeby dowiedzieć się który przeciwnik jest silniejszy, ale stworzyć X map w które nikt nie gra i jeszcze trzeba się dopominać albo łaskawie prosić żeby ktoś pobrał , zagrał i ocenił. Jak dla mnie to cofacie się w rozwoju ...
Kupiec Hrupkuw napisał/a:
No proszę czyżby powrót Kamilka albo ktoś z LA, bo już pamiętam, że napisałeś kiedyś coś głupiego.
Równie głupiego? Przecież to są twoje słowa. Wystarczyc spojrzec na twoje posty.
Czy coś tutaj co zacytowałem nie jest prawdą , czy cokolwiek przekręciłem?
Nie będzie tylu graczy, żeby zrobić podział na ligi, więc to na pewno odpada.
Ty powyżej... turniej już był organizowany przez administracje, ale moim zdaniem zbyt ambitnie i zamiast jednego porządnego to było kilka "porządnych" ze zbyt małą frekwencją. Nie rozumiesz sposobu w jaki działa to forum, co Ty możesz wiedzieć mając 21 postów na koncie? Stronghold to nie jest już gra, w którą gra dużo osób, więc to oczywiste, że na forum nie ma wielu ludzi. Tworzenie map to całkiem inny temat i nie wiem po co go tutaj przytaczasz... np. dla mnie nawet jak nikt w nią nie zagra, to lubię to robić, bo sprawia mi to przyjemność, a teraz robimy wspólnie coś, co zmieni to pojęcie na zawsze!
Obstawiam, że jesteś Elmo, a jeśli to nie Ty, to jesteś kimś jego pokroju, więc wdawanie się w konwersacje z tak zacofaną emocjonalnie osobą, jest bezcelowe i nie doprowadzi do niczego. Postaram się już nie odpowiadać na te idiotyczne posty, ale będzie ciężko xd.
Zacytowałem wszystko to co napisałeś w w poprzednich postach,a skoro sam twierdzisz że są idiotyczne to już nie muszę chyba mówić jaki ty jesteś. Ale mam z cb beke koleś
Gra w: Twierdza i Twierdza Krzyżowiec
Wiek: 25 Posty: 29 Skąd: Konstantynów Łódzki Medale: Brak
Wysłany: 23 Lipiec 13, 09:32
Z chęcią uczestniczyłbym w takim turnieju, jak widzę w Hali Sławy już nie raz były organizowane jakieś turnieje, ale że widzę że forum ma już swoje lata, trochę już stoi a ja dopiero co dołączyłem, domyślam się że te turnieje o których wspomniałem to odległa przeszłość. Mimo wszystko jak mówiłem wcześniej, bardzo chętnie uczestniczyłbym w takim turnieju, zebrało by się jeszcze kilku ludzi i od razu była by świetna zabawa, sam mogę postarać się zaciągnąć na forum 2 kumpli którzy równie jak ja uwielbiają "Zdrową rywalizację"
P.S: Doświadczenie gracza nie zależy od jego wieku, stażu w Twierdzy, tylko od tego jak gra
Pierwsza sprawa - turniej MUSI zostać rozegrany w ciągu jednego dnia. Inaczej nie ma szans na to, że dojdzie do skutku. Już wiele razy ja, czy DonKamillo mówiliśmy o tym.
Lutel to prawda, ale tutaj pojawia się ten drugi problem, że nie wszyscy tego dnia mogą rozegrać swoją walkę. Zawsze coś stoi na przeszkodzie, ale można spróbować. Ostatnio w shc odbywały się nawet eventy po 64 graczy i wszyscy rozgrywali swoje pojedynki, więc trzeba mieć dobre nastawienie.
Oczywiście, skoro na GR, czy wcześniej GSA gracze dawali radę rozegrać mecze w ciągu jednego dnia, to tutaj też musi to się udać. Inaczej część zapomni, albo nie będą mieli czasu na grę. A tu sprawa jest jasna - kto przyjdzie ten gra i koniec.
No cóż. Trzeba będzie podać jeden konkretny termin z odpowiednim wyprzedzeniem i kto będzie chciał i mógł, to zagra, a jak komuś nie będzie pasowało no to trudno, będzie musiał spróbować następnym razem. Nie da się w kwestii terminu uzyskać konsensusu, a przynajmniej jest o to bardzo ciężko.
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
Po prostu zrobić 1 termin, zobaczyć czy wypali, jak będzie zainteresowanie, można będzie pomyśleć o drugiej edycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum