Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 12 Maj 13, 11:45
Muszę przyznać, że gdyby wszystko się udało zgrać... robi się ciekawie. xD
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Wysłany: 15 Czerwiec 13, 23:06
Hehe, nie, nic się nie zawala. Po prostu mam za tydzień dwa BAAAARDZO poważne egzaminy. Po 26-tym wszystko ogarnę, 1 lipca był rzucony oczywiście hasłowo, myślę, że lekkie przesunięcie ostatecznie niczego nie zmieni. Natomiast pomysł jak najbardziej zamierzam zrealizować.
[ Dodano: 17 Czerwiec 13, 03:12 ]
Cóż, tak mi przyszło do głowy, że ewentualnie może by wam bardziej pasowało gdzieś tak w połowie lipca? Może wtedy by więcej osób mogło? Oczywiście pomysł rzucony tylko pod rozwagę, ja od 26-tego jestem wolny, większość osób pewnie też.
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Pasowałoby. Sesja u mnie kończy się wraz z końcem miesiąca, ale musi jeszcze być obrona pracy licencjackiej. Jak dla mnie, termin połowy lipca jest pewniejszy. I może faktycznie komuś więcej podpasuje.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Co prawda nie deklaruję, że będę, bo jest to raczej mało prawdopodobne (słaba komunikacja między Zieloną Górą a Krakowem), ale jeśli już to właśnie bardziej w połowie lipca mógłbym się stawić.
Wysłany: 26 Czerwiec 13, 21:38
Dobra, uroczyście dziś rozpoczynam wakacje. Cóż, nic się w tej materii nie zmienia, ja cały czas bardzo chętnie.
I co z ogniskiem lipcowym na Zakrzówku xD ? Jeśli będzie zlot w drugiej połowie lipca to mogę się pofatygować do Krakowa (narazie mam go dosyć), zresztą zawsze można sobie zrobić jakiś minizlot :E.
Wysłany: 17 Lipiec 13, 15:29
Panzer, jak coś to ja pewnie za tydzień/dwa będę w Krk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum