Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Co o tym sądzicie? Ja uważam, że to świetny pomysł zawsze chciałem zagrać z kumplem w naszą ulubioną grę "w jednej drużynie" Jest napisane, że wszystko ma być naturalnie i pięknie i się nie kłócić więc czekam z entuzjazmem
Fajna sprawa, może to urozmaicić grę . Widziałem chyba na gry-online.pl artykuł o tym, ale jakoś teraz nie mogę znaleźć. Może usunęli, bo był zerżnięty z polygon.com i do tego źle przetłumaczony ^^.
Ja tam zobaczyłem grafikę, przeczytałem coś o jednostkach ze specjalnymi umiejętnościami(dobrze słyszałem, że miał być powrót do korzeni?) i stwierdzam, że SHC II nadal będzie niegrywalne. Pomysł z co-opem nie jest zły, ale szybko się znudzi, jeśli AI nie będzie kilkanaście razy lepsze, niż w pierwszym crusku. Pewnie i tak kupię w jakimś porywie nadziei, ale do końca życia będę miał ból duszy o to, że nie jest w 2D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum