Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Powitać na początek pytanie związane ze Stolicą i jego zarządcą czy to prawda że można kasować wszystkie budynki które mają maksymalny poziom upgradu nie tracąc przy tym właściwości owych budynków ?
np.kasuje STONE QUARRY GUILD które ma poziom 8 które to podnosi produkcje kamienia o 110% to gdy go skasuje zniknie ten bonus procentowy ?
pytam się ponieważ zauważyłem że dany trick działa z niektórymi budynkami np. Architects Guild gdy mam go na max poziomie i skasujemy go to nic sie nie dzieje tzn. mamy dostęp do wszystkich budynków itp. a przy okazji zwolniło się miejsce na nową budowle
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 11 Czerwiec 13, 01:33
Lutel, a jak to jest w kolejnych erach? Bo gość mi mówił, że to się jakoś zmienia i chyba w drugiej niektóre budynki (których normalnie nie trzeba było trzymać) muszą pozostać w gminie.To prawda?
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 11 Czerwiec 13, 20:32
Czyli trzeba zachować WSZYSTKIE budynki w gminie? Co z budynkami, które zostały wymaksowane i skasowane w pierwszej erze? Czy ta premia "przechodzi" na kolejne ery czy trzeba budynki odbudować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum