ZalogujRejestracjaSzukaj U�ytkownicy MedaleZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ciGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwaga na oszustów!
Autor Wiadomość
Lord Smerf 
Skryba

Gra w: grę
Medale: Brak

Wysłany: 3 Maj 13, 17:10   Uwaga na oszustów!

Witam,
Chciałbym zwrócić uwagę na pewne niepokojące zjawisko, z jakim ostatnio natknąłem się w czasie gry. Otóż pewien jegomość z naszej frakcji pochwalił się, że kupił na allegro kod na 10 paczek kart po okazyjnej cenie. Co się okazuje? Są to te same karty, które dostajemy po zainstalowaniu Stronghold HD(który jest BEZPŁATNYM dodatkiem do gry). Kodu można użyć tylko raz, natomiast sprzedawca znalazł sposób na żerowanie na niewiedzy ludzi.

Wklejam link do aukcji, o którą chodzi, natomiast obawiam się, że może to być szersze zjawisko. Jeśli uważacie, że jest sposób, żeby zamknąć interes niegodziwemu sprzedawcy, chętnie wysłucham propozycji.

Nieśmiało też wspomnę, że warto byłoby wstawić o tym(zarówno o oszustach, jak i o samym sposobie zdobycia tych kart) jakąś wzmiankę na stronie, jest duża szansa, że komuś to pomoże.

Saviola 
Wędrowiec

Gra w: Crusader, Kingdoms

Wysłany: 4 Maj 13, 11:13   

Hm, a ta akcja z 10 paczkami kart za zainstalowanie Stronghold HD dalej działa? Czy to było tylko na początku?
Mam Stronghold HD zainstalowane ale wcześniej niż zacząłem grać w Kingdoms, da się jakoś zdobyć te paczki?:P

Lord Smerf 
Skryba

Gra w: grę

Wysłany: 4 Maj 13, 11:18   

Paczki dostaje się przy samej instalacji.

Saviola 
Wędrowiec

Gra w: Crusader, Kingdoms

Wysłany: 4 Maj 13, 15:58   

A da się jakoś sprawdzić czy się je dostało czy nie?

andszej2 
Wędrowiec

Wysłany: 4 Maj 13, 16:37   

Zaloguj się na konto na stronie www.pl.strongholdkingdoms.com potem klikasz wyświetlanie konta i na dole masz 'kody promocyjne' kliknij 'View' i powinno pisać 'HD Install'.

Odpowiedz do tematu