Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Poszukuje programów do obróbki wideo, szukałem już po necie ale nic nie znalazłem dobrego. Co prawda jest duży wybór ale nie umiem sobie żadnego dopasować... Proszę Was o to byście mogli mi poradzić jaki program jest dobry do obróbki... Może być nawet dla profesjonalistów jakos sobie poradzę .
PS: Windows Movie Maker odpada (też mam z nim problem ponieważ zawiesza się...)
Sony Vegas jest dosyć mocno zaawansowany... Jeśli nie chcesz kombinować z efektami specjalnymi typu miecze świetlne, to lepiej spróbuj z czymś bardziej przyjaznym użytkownikowi - Ulead Video Studio albo ew. Pinnacle Studio.
Sam na początku używał Ulead... Później przerzuciłem się na Sony Vegas i ten jest o niebo lepszy... Robiłem kompilacje na temat piłki nożnej... szkoda, że Sony Vegas tak dużo zajmuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum