Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gracze wybierają mi sprzed nosa surowce,mają jak by większe pole wpływów i...superszybkich zwiadowców właśnie...tylko jak oni to robią, ulepszyłem jeździectwo na maxa ale mimo to są szybsi..wiecie może w czym rzecz?
Proszę o pomoc;p
Gra w: Stronghold Kingdoms,Medieval 2 Total War,WoT
Wysłany: 9 Kwiecień 13, 18:48
To proste.Kupują karty na szybkość scoutów.To bardzo pomaga sam kupuję i jestem zadowolony .Chyba nie szkoda ci wydać 16 zł miesięcznie na drobny boost w grze.Pozdrawiam
Aa...karty..;) Myślałem że jest jakiś inny sposób który przeoczyłem.
Btw. nie będę nowego tematu zakładał..da się powiększyć strefę wpływów?(Nie kupując\zdobywając nowej wioski)
Jest specjalna karta, która zwiększa na pewien czas ten okrąg o połowę. Dodatkowo, jeśli masz wasala i atakujesz (z jego wioski) przeciwników komputerowych, bandytów, czy wilki to widzisz jego okrąg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum