Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
[ Dodano: 4 Wrzesień 11, 11:39 ]
I nie ma jeszcze dla nich zamków. To też pojutrze wstawie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 9 Wrzesień 11, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
No cóż, niestety od czasu wystawienia moda miałem formata chyba ze dwa razy, więc niestety nie mam obecnie tej podmienionej czwórki. Mógłbym oczywiście zrobić ich na nowo, ale to zajmie jednak ten tydzień czy też dwa.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ok rozumiem. Powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Avatary tej czwórki sam robiłeś czy też znalazłeś w plikach?
A nie można np dla jednego bota podmienić po 4 zamki, filmiki np szczura i węża?
Wybacz, ale czy mógłbyś jeszcze raz zadać drugie pytanie, odrobinę jaśniej, ponieważ nie bardzo je rozumiem
Chodzi mi o to że podmieniasz zamki z tymi które są. Tak więc mam myśl że może uda się zachować wszystkie stare postacie jeżeli na jedną nową postać poświeci się np 4 zamki szczura i 4 zamki węża.
Fajnie by było gdybyś miał ochotę zrobić ten mod:)
Znaczy się, zamki podmieniałem na te co są, bo po prostu mod wtedy nie był jeszcze skończony ( nie było wszystkich podmienionych napisów w grze, brakowało kilku podmienionych dźwięków ). W tej wersji za którą teraz się będę zabierał, dla nowych przeciwników zrobię zupełnie nowe zamki w AIV Edytorze, i nie będzie trzeba niczego poświęcać
W demie nie działają, są tylko te portrety ukryte w plikach.
Wiele razy był ten temat poruszany na forum: "czy da się coś dodać?". Nie. Aby coś dodać należy edytować kod gry, do którego dostęp ma tylko oddział Firefly ( pewnie nawet nie wszyscy pracownicy ). Póki co, z obecnymi narzędziami, za pomocą których można ingerować w grę można zmieniać tylko grafiki.
Mam nadzieję że te postacie wystąpia w crusader 2
A tak jeszcze z ciekawości. Jeżeli zamienisz np Szczura to będzie działać zmieniona postać w szlaku? Jak tak to proponuję podmienić "Zwierzaki" na nową czwórkę (i jak się da to zmienić portret araba Kalifo-podobnego.
Tak, postać w szlaku będzie działać poprawnie. Niestety, nie wiem na jaki możnaby zamienić portret "araba Kalifo-podobnego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum