Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 4 Kwiecień 13, 12:58
Ale ja się pytam skąd ta informacja. Na forum nie ma nic oficjalnego, newsy na stronie i w kliencie gry też nic nie mówią tylko kilka polskich portali ma jakieś informacje z kosmosu.
Nawet jeśli faktycznie wstanie to i tak nie podoba mi się olanie polskich graczy nie umieszczając żadnego oficjalnego newsa w kliencie.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 4 Kwiecień 13, 13:47
Zbrojny, widziałem te newsy ale nie mają nigdzie żadnego pokrycia dlatego jestem sceptyczny wobec tego linka. To tak jak Pre-Ordery GTAV na PC, które można już zamówić podczas gdy nie ma jeszcze oficjalnego stanowiska, że GTAV wyjdzie na PC.
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
Czy jesteście gotowi na podbój swojej ojczyzny? Jeśli tak, będziecie mieć taką możliwość już od czwartku, gdy ruszy całkiem nowy świat. Jak już zapewne wiecie mapa Polski będzie posiadała aktualne nazwy województw, czy miast. Kto nie chciałby zostać królem Polski, stawiając pierwsze kroki w miejscowości, w której naprawdę mieszka.
Pamiętajcie, że razem z nowym światem rusza też polskie forum! Zachęcamy do korzystania z forum, jeśli macie jakieś pytania lub chcecie znaleźć nowych sojuszników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum