Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystkie gry z serii
Wysłany: 22 Marzec 13, 19:05 Nie mogę nic wybudować (Limit budynków)
Czy da się to jakoś ominąć limit budynków? W trybie wolnej budowy mam limit budynków, nie mogę wybudować żadnego nowego budynku (wieże, domy, sady, spichlerz, skład, itp) jedynie mogę postawić mury.
Czy teren pod budowę jest równy? Czy masz wystarczającą ilość surowców?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: wszystkie gry z serii
Wysłany: 22 Marzec 13, 22:56
tak, surowce mam, teren równy, nie mogę wybudować większej ilości budynków, nie liczyłem ich ale jeśli mam ich obecnie np 100 i chcę wybudować jeden dodatkowo -sad to nie mogę ale wystarczy że usunę np dom czy jeden skład i już mogę wybudować ten sad. Chodzi o to że doszedłem do liczby budynków której nie mogę przekroczyć. Zagrałem w twierdzę HD po kilku latach przerwy i wcześniej się nie spotkałem z tym problemem, nawet nie wiedziałem że istnieje w tej grze jakiś limit.
Przeinstaluj, bez instalowania patcha HD. Poczytaj ewentualnie forum FS. Możliwe, że ktoś już spotkał się z twoim problemem.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum