Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam, od jakiegoś czasu gram w 4 świecie, szukam rodaków do wspólnego grania, pomocy. Może jak nas będzie więcej to frakcja? Moje wioski leżą w Irlandii/Dublin, prowincje Drogheda i Leinster, hrabstwa Dun Laoghaire/Dublin. Nick z gry piokar.
Jeśli chcesz dołączyć do Polaków przeprowadź się do prowincji/hrabstwa Cheshire.
Jest nas sporo, mamy zamiar utworzenia nowej, trzeciej całkowicie polskiej frakcji.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 7 Marzec 13, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za wiadomość, ale przeprowadzka raczej nie wchodzi w grę. Mam 16 wiosek, trochę sobie nie wyobrażam przeprowadzki. W okolicach Dublina też są polacy, z dwoma utrzymuję stały kontakt, ale o utworzeniu frakcji nie ma mowy. Byłem we frakcji renegade heroes, ale mnie wyrzucili, nawet nie wiem dlaczego. Domyślam się, bo nie znam angielskiego (używałem translatora), że za małą aktywność. Dlatego szukam ludzi żeby sobie pomagać a nie wojować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum