Najpierw pliki GM1. Anim_55x55 występuje tylko w demie. Przedstawia od pracę drwala i łuczarza. Najpierw zajmijmy się drwalem. Ma tylko 16 klatek...
...Teraz popatrzcie na właściwy plik drwala z pełnej wersji. Ma on klatek 19, czyli o trzy więcej niż drwal z pliku anim_55x55.
Łuczarz z anim_55x55. Nie widać przy nim animacji tworzenia kusz.
Tak wygląda animacja łuczarza z pełnej wersji.
Co ciekawe oprócz tych niekompletnych animacji z pliku anim_55x55, w demie znajdują się też normalne animacje, takie, jak w pełnej wersji ( dublowanie animacji? po co to komu? a może to pozostałość z bety? ).
Patrz wyżej.
Szczerze pisząc, nie wiem co to takiego. ten plik występuje i w demie, i w pełnej wersji, ale jeszcze nigdy nie widziałem jego zastosowania w obu z tych gier.
Namiot ma trzy rodzaje. Ten plik występuje w obu wersjach.
Wiele nieużytych ikonek. Występuje w obu wersjach.
Takie dłonie występują w jednym z plików w demie, aczkolwiek jeszcze nigdy nie widziałem ich zastosowania w grze. Taki sam plik występuje w pełnej wersji, ale te dłonie w pancerzu są zamienione na zwykłe...
...czyli takie jak na tym screenie.
Tak wyglądają ikonki inżyniera i drabiniarza w demie,...
...a tak w pełnej wersji.
Po raz kolejny dziwne ikonki. Ten plik występuje w obu wersjach.
Cała masa dziwnych ikonek z dema...
...występuje także w pełnej wersji, z odrobinę większą zawartością.
Tak wygląda plik mini_cursors w demie...
...a tak w pełnej wersji ( znacząca różnica wielkości poszczególnych ikonek )
A to co? Występuje w obu wersjach.
Plik z tymi obrazkami występuje w obu wersjach. Ciekawi mnie wieża i brama. Nawet fajnie wyglądałaby rysunkowa Twierdza
.
Nigdy nie udało mi się doprowadzić drewnianej wieżyczki do takiego stanu. Plik występuje w obu wersjach, lecz po włączeniu tej z dema, SIT wywala z błędem
Co to za znaki i drzewko? Występuje w obu wersjach.
Przechodzimy do plików TGX. W pliku army2 występują takie ikonki. Występuje w obu wersjach.
Wszystkie pliki z przedrostkiem candle to taki właśnie obrazek. Prawdę napisawszy, nie do końca wiem co to jest. Występuje tylko w pełnej wersji.
Chartest to właśnie taki ludzik z nożykiem, narysowany w paintcie. Tylko w pełnej wersji.
Chłop, którego można zaobserwować na screenach sprzed premiery jest w grze. Ma tylko jedną klatkę. Występuje w obu wersjach.
Rockstar miało być wydawcą Twierdzy? Ta ikonka występuje w obu wersjach.
Nie bardzo wiem co to jest...
Głowy na palu miały mieć swój własny obrazek. Występuje tylko w pełnej wersji.
Tak wygląda plik jester.tgx z dema...
...a tak z pełnej wersji xD.
Jakaś moneta/stempel. Występuje w obu wersjach.
Ikonka ślubu? Wygląda jak z painta. Występuje w obu wersjach.
Postój dla wołów z bety. Skoro z przodu jest woda, gdzie był składowany kamień? Występuje w obu wersjach.
Ikonka broni. Występuje w pełnej wersji.