Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zdecydowanie Krzyżowiec. Co prawda SH1 też nie jest taki beznadziejny na MP, lecz możliwość rekrutacji Arabów to jednak ogromny plus Cruska. Inne gry są w ogóle poza stawką - ktoś tam grał w SH2, ale mało kogo ten tytuł przekonuje.
Jestem tego samego zdania co Lord Smerf. Crusader jest najlepszy do potyczek między graczami w sieci ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Na GR jest zwykle 1 - 7 pokoi Stronghold, około 25 pokoi Stronghold Crusader i 1 - 6 pokoi Crusader Extreme, nie ma żadnych pokoi Strongholda 2 i Legendy
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 19 Sierpień 11, 16:54
Czysty Crusek najlepszy do multi.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Na GR jest zwykle 1 - 7 pokoi Stronghold, około 25 pokoi Stronghold Crusader i 1 - 6 pokoi Crusader Extreme, nie ma żadnych pokoi Strongholda 2 i Legendy
W tej chwili 128 roomow Crusadera extrema 3 a strongholda 6. A co do tematu to oczywiscie ze Crusader
Musicie też zauważyć że Stronghold ma trochę opcji które nie ma Crusader np. Ustawienie poziomu technicznego czy tryb "Król Wzgórza"
Jednakże Crusader ma kilka innych opcji, które to neutralizują
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Bez dłuższego namysłu stwierdzam, że to SHC najbardziej się nadaję do gry na multiplayer. Na drugim miejscu jest SHL, reszta to porażka jeśli chodzi o Multiplayer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum