Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Misja 8: Krajobraz słaby. Nie wysiliłeś się za bardzo. Krajobraz jest robiony na szybko, mapka jest ogólnie za mała. Zamek ( ? ) Wieprza wygląda fatalnie. Najbardziej nie podoba mi się to potrójne przejście. Misja nie była trudna. Ogólnie dam 4,5/10.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH1, SHK, Gothic 1,2,3
Wysłany: 5 Kwiecień 13, 15:18
Niestety nie mam dalszego pomysłu na tą kampanię, i do tego mi się znudziła nie będę jej kontynuował. Mam pomysł na nową, oryginalniejszą kampanię, która niedługo się ukarze. Za wszystkie komentarze i oceny dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum