Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tak jak w temacie, zapomniałem o kilku sprawach aczkolwiek myślę, że i tak ma on największą wartość ze wszystkich dostępnych w internecie: http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Jeśli się spodoba to można go wstawić na kanał shnet, sporo graczy nowych na multi jest więc ma kto oglądać, tylko trzeba dobrze wypromować.
Nieee... Kupiec ma inny głos Najlepsze było to "CZEŚĆ!!!" na początku xD. Poradnik nawet fajny, aczkolwiek mogłeś pokazać rzeczywistą rozgrywkę, a nie zabawę w edytorze
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jest rozgrywka Maćku, oj nie oglądało się do końca! Kupcu, w jakim formacie masz ten filmik? Możesz go pobrać w formacie mp4 ze swojego konta YT, jeśli to poprawiłoby jakość.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Smerf to i tak będzie pod inną nazwą na kanale shnet, już kończy się uploadować i zaraz dam tu download, jednak nie zrobiłem w jakości HD, bo to sporo problemu jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum