Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Może mi ktoś pomoże prosze .
Ja i moja kolezanka gramy w Stronghold Kindoms niestety ona założyła je sobie na moim komputerze na wakacjach . Teraz mieszka w innym mieście a mi wyskakuje że mamy takie sami IP .Zgłosiłam to administratorowi sieci i powiedział ze to jest nie możliwe. A ja mam bana
Niestety raczej nic nie da się zrobić. Ludzie często zakładali multikonta specjalnie i potem tłumaczyli się rodzeństwem itp. więc admini Ci nie uwierzą. Musicie zagrać od nowa.
Tak w ogóle to powiadomienie o takim samym IP wyświetla się w grze, tak ? Jeżeli Ci tak bardzo zależy to możesz próbować pisać maile do administracji gry i przekonywać, że IP na tych dwóch kontach się już nie powtórzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum