Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam,
Szukam chętnych playerow ale potrafiących dobrze grać, wydaje mi się ze gram dobrze, a mam pecha chyba ciągle trafiam na quiterow, noobow i ludzi nie znających angielskiego (choćby podstaw)
Wiec zdecydowałem że lepiej grać z pewnymi osobami, niż łudzić się ze trafi się dobry gracz
Zapraszam chętnych to pisania na gg 4343036, aczkolwiek raczej godz wieczorne, gdyż studiuje dziennie. Czasami można mnie spotkać w ciągu dnia na serwerze.
nick: Ramzes
nazwy pokoi: 150g 1vs1 25 min pt, lub podobnie.
Gram nachetniej na zasadach 150 złota 1vs1(tu niekoniecznie ale 9 na 10 przypadków, zawsze znajdzie się jakiś quiter - sami rozumiecie) ale jestem otwarty na propozycje.
i do tego PT co najmniej 25 min - co do tego to wiadomo trzeba czasu na rycerzy:)
Teraz tak mapy: hm no tu bywa rożnie lubię mapy gdzie jest duzo miejsca i sa wiochy, mapy z domkami raczej nie wchodzą w grę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum