Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 2 Listopad 12, 22:15
Gram od lipca tego roku, wciągneło mnie masakrycznie, gram praktycznie codziennie. Lvl oczywiście 30, rankedy pykamy z kumplami ;p @Xeno, osobiście uważam warwicka za największy shit w tej grze Moja pozycja to głównie solo top, ulubione picki to Irelia, Wukong, Vladimir, Jayce, Olaf i Nidalee. Lubię też jakimś AP carry na midzie pograć, tu przoduje u mnie Lux i Karthus Btw dziś w nocy jest stream z MLG w Dallas, jak ktoś chce pooglądać to tu jest rozpiska i link do streama: http://www.leagueoflegend...tuje-mlg-dallas
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 7 Grudzień 12, 07:12
Xeno, jedynym plusem WW jest szybkie czyszczenie campów w jungli. Poza tym nie ma dasha, ani żadnego gap closera, jedynie snare od 6lvl. Mało użyteczny w tf po prostu.
[ Dodano: 7 Grudzień 12, 08:14 ]
Lord Smerf napisał/a:
revive
jak zamierzasz często padać to opłaca się ;p ogólnie teraz niektóre ss dostały nerfa, inne buffa więc pewnie będzie więcej ludzi grać z healem/tp/barrier, a mniej z ignite.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum