Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Co do DHK to w tej chwili jestem bez kompa na dłuugi okres czasu bo sie dziad zepsul i go sprzedalem. Więc DHK rządzi teraz solowo HolyLord, a jedynie moge uzupełniać stronę i rekrutować jego poleconych. więc jak coś to podbijajcie na dhkholylord@gmail.com
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Dość sporo jest tych klanów... Nie myślałem, że aż tyle... Wszystkie prowadzą czynny udział w grze?
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 3 Sierpień 09, 16:25
Na gameranger są jeszcze klany KoRT i Bst.
Raczej wszystkie klany są aktywne, chociaż niektóre od czasu do czasu, a z niektórych tylko pojedynczy gracze.
Mam pytanie: czy na Hamachi, GameSpy Arcade czy GameRangerze są jakieś polskie klany? Mam na myśli takie rzeczy jak [STR]HaeL, no po prostu tagi i takie tam.
Pytam, bo chciałbym w przyszłości do takowego dołączyć, któż wie?
Nie jestem pewien ale teraz chyba już nie... popytaj się innych, możesz założyć swój klan ale:
-musiałbyś mieć sporą grupke
-znać się na robieniu stron
-mieć reklamy ;D
Lepiej poszukaj jakiegoś angielskiego klanu, o ile są takie.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Aleś namieszał... myślałem, że chodzi Ci o Twierdze 1, bo w tym dziale się wpisałeś... W Krzyżowcu jest pełno klanów, na GameRanger gra dużo osób, jest w czym wybierać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum