Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Byłoby miło gdyby ktoś z Was (Bzyk, Atylla, ktoś inny?) napisał krótką recenzję tego patch'a ze screenami i opisem wszystkich zmian, jakie on wprowadza. Bo poza inną rozdzielczością chyba coś się dzieje, o czym wspomniał Atylla. Ja niestety nie mogę go zainstalować więc... nie napisze recenzji .
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 2 Listopad 12, 20:54
Ja opisałem tylko moje spostrzeżenia, ale całkiem możliwe, ze brak lagów był spowodowany tym, że wszyscy mieli tą samą wersję gry, a nie różne (1.1, 1.2). Więc już sam do końca nie jestem pewny, czy to rzeczywiście coś zmienia. Najwyraźniej pospieszyłem się z oceną tego patcha...
Jak mi ktoś powie, jak w Camtasia Recorder ustawić miejsce zapisu filmu inne niż był zainstalowany program (ma zżerać miejsce z dysku D a nie C), to coś nawet nakręcę.
Mój znajomy: ten sam monitor, oczywiście rozdzielczość, ale ma starą Twierdzę i problem z rodzielczością. Ja zaś mam "Antologię Plus" z PG i z rozdzielczością problemów nie mam... Magia ;d?
Tłumaczenie:
Dziś rozdajemy 4 kopie naszych klasycznych gier w chwalebnym HD, we współpracy z GOG.com. 10.000 osoba, która polubi fanpage Firefly na Facebooku otrzyma nagrody! Zawierają dwie kopie SH HD i SHC HD. Udostępnij ten post i daj znajomym szansę na wygraną!
Mocno po czasie (miał być tydzień czekania), ale w końcu jest!
Polski patch zawierający polskie głosy i napisy w grze!
Można pobrać go ze strony http://www.fireflyworlds.com/
Patch opatrzony jest numerkiem 1.30.0003, a same FF informuje, że usunięto aż 3 błędy: współpracę z systemem Windows 8, coś w skirmishu i jakąś usterkę w intrze.
Do tego do końca tygodnia na gram.pl jest 40-procentowa obniżka ceny gry, w której zawarty jest patch HD.
[ Dodano: 5 Maj 13, 18:13 ]
Uwaga: jeśli ktoś aktualizował grę do 1.3 ENG, nic to nie da. Trzeba przeinstalować grę (podstawkę) i zainstalować patch 1.3.0003 PL. Wtedy zachowują się napisy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum