Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
CHętnie pogram, mam Twierdze Deluxe z KK, mam też Warchest, ale Crusader już mnie nudzi, także pogram w zwykłą Twierdzę. Moje gg: 6046552, lub pisać privy.
Polecam Ci program GameRanger, tam znajdziesz dużo ludzi chętnych do gry (no, może bardziej chętnych do gry w Crusader'a, ale jednak ). Tutaj akurat mieliśmy niedawno (a właściwie ciągle mamy ) turniej w Stronghold'a, szkoda, że się nie załapałeś.
Kurde, nigdy nie mogłem załapać o co chodzi w tym Gamerangerze, byłem zwolennikiem hamachi, dopóki jeszcze żyło, ale okej, pobawię się tym Gamerangerem, jednak jakby ktoś chciał pograć to niech pisze
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Twierdza Deluxe 1.2
Wysłany: 1 Kwiecień 13, 19:58
Witam. Jeżeli ktoś chce zagrać w pierwszą Twierdze 2v2 albo 1v1 :
Skype - darkhitsugaya2(jak ktoś nie chce przez Skype to ofc nie musi, ale mile widziane ;d)
Hamachi - nazwa sieci - Twierdza D1, hasło 123
Wersja 1.2
Można też grać przez GameRanger jeżeli komuś Hamachi nie pasuje.
Jak ktoś chce grać niech doda na Skype/napisze na PW.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 1 Wrzesień 13, 16:37
Wersja 1.2 to Twierdza Krzyżowiec Warchest
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 1 Wrzesień 13, 17:12
Maciek, rzeczywiście, ale jak instalujesz Extreme, to masz dwie gry TK z Warchest i TK Extreme.
Wtedy TK Warchest ma numerek 1.2 Chyba, że się mylę, a to jest bardzo możliwe, bo już dawno nie grałem.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum