Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Crux zapewne jest teraz porządnie zabiegany, jak znam życie codziennie ma wykłady
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
No już bez przesady, to dopiero trzeci tydzień roku akademickiego. Do końca tego semestru muszę oddać dwa rozdziały pracy licencjackiej i jakoś nie narzekam .
A ile jest semestrów, 4 z tego co pamiętam? Lutel to który ty rok na tych studiach?!
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 16 Październik 12, 18:55
Hehe, fakt, wybaczcie, że tak późno odpisuję, ale przeważnie wychodzę z domu rano a wracam późno wieczorem - miało być lekko, a wcale tak nie jest. Cóż, mnie pasuje przede wszystkim w weekendy, ale to kwestia uzgodnienia.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Wysłany: 20 Październik 12, 15:50
Ok, teoretycznie dzisiaj wieczorem mogłoby być, jak coś podsyłam Ci mój nr na priv.
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Wysłany: 29 Październik 12, 19:14
Ok, popieram. Ten tydzień siedzę w domu, no bo postanowiłem na święta wrócić wcześniej do Radomia, więc jak najbardziej jestem chętny.
I jak? Walka finałowa odbyła się? Temat stoi pusty już miesiąc -_-.
Oj Maćku, myślałem, że wszyscy zapomną i się rozejdzie po kościach . Próbowałem grać z Cruxem, jednak nie mogliśmy się połączyć, Crux chciał oddać walkowera, ale namówiłem go na kolejną próbę, gdy będzie miał dostęp do kompa, na którym grał bz problemów z Kacprem. Jednak od tamtej pory Crux się nie odezwał .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum