Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Na kiedy, czy kiedy? ;> Proponujcie kiedy Wam pasuje i zobaczymy. Kwestia jest też - ile czasu mógłby zając ten turniej. Bo w Jedynkę chyba grałoby się znacznie dłużej niż w SH C.
Moim zdaniem, skoro ma to być luźny turniej, powinniśmy uzgodnić termin, np. do końca sierpnia. Moglibyśmy zrobić zapisy do piątku, a potem można rozlosować pary. Zasady wymyśli się w trakcie, ważne, żeby coś już zacząć robić w tej sprawie.
O jakiś nowy event? Idę po kolegów z X-CON, Zbysia, małego i wszystkich innych, nie obędzie się też bez Shevera! PS. Czy można tak sobie robić nowe konta po otrzymaniu bana? Bo on już bardzo działa mi na nerwy i prowokuje nowe kłótnie.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Jak tam Panowie? Jest ktoś dalej zainteresowany uczestnictwem w turnieju? Rozłożylibyśmy go na kilka dni, może to zachęci więcej osób do wzięcia udziału. Mogę się tym wszystkim zająć, ale musicie wykazać zainteresowanie. Jeżeli zgłoszą się chociaż cztery osoby, to można zagrać na Królu Wzgórza, jak będzie więcej to zrobimy pojedynki 1vs1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum