Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
A co sądzisz o metalu? Moim zdaniem to coś więcej niż jak to powiedziałeś słowa do rytmu. Niemniej jednak się zgadzam, że klasyczna jest bardzo dobra. Jednak dla mnie metal to współczesna klasyczna. Oczywiście nie deathmetal np. ale heavy, power... Jak nie miałeś styczności to mogę Ci polecić parę utworów do porównania .
Ja słucham głównie techno i rapu ale czasami rocka,metalu albo imprezowe muzy (nie disco rusco) się słucha
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Od kilku lat dosyc dużo zmienił mi się gust muzyczny,wcześniej tylko techno, teraz też ale już nie tylko. Słucham praktycznie wszystkiego,oprócz jazzu bo to totalna masakra i nie mogę sobie wyobrazić jak można coś takiego słuchać. O ile rapsy są jakoś rytmiczne to jazz to totalna "kupa". Wcześniej byłem wrogo nastawiony do rocka i rapu, teraz też jestem ale jakoś znalazłem swoje kawałki które mi pasują, nie lubię rocka czy rapu ogólnie bo większość utworów jest słaba, ale znalazłem 2-3 utwory i od czasu do czasu ich słucham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum