Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja tą misje zrobiłem assassynami. Już pisze. Budujesz spichlerz, 2 domy, obóz najemników i targowisko. Sprzedajesz wszystko prócz chleba. Rekrutujesz assasynów i konnych (z 17 Ha a assassynów do wyczerpania złota) i atakujesz. Ha odciągaj pałkarzy od siedziby a assassynami wpadasz do wieprza. Jeśli nie wypali próbuj dalej bo mnie ten sposób wypalił.
Rezerwuję tematy: Seniorzy i wasale - wyjaśnienie, wady i zalety dla obu stron
Zobowiązuję się też stworzyć poradnik do kampanii SHC w wersji wideo. Kilka początkowych misji już jest, efekty można oglądać na moim kanale YouTube http://www.youtube.com/user/bzyk1300
Czas ukończenia: nieokreślony. Szkoła robi swoje. Wracam dość późno, a nie jestem też w stanie kręcić co tydzień. Co do artykułu to postaram się go zrobić do końca tygodnia.
Wybaczcie za odkop. Nie mam nic do roboty, więc mogę spisać wszystkie teksty jednostek w SH, SHC po Polsku i Angielsku.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
W takim razie zaczynam pracę. Za jakieś 4dni - tydzień będzie gotowe.
[ Dodano: 29 Sierpień 12, 10:43 ]
Tylko jeszcze nie wiem jak z Arabami. Może spisać te teksty w polskiej transkrypcji? W każdym razie najpierw zajmę się jednostkami Europejskimi.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum