Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 1 Luty 11, 10:47
Przez długi czas miałem zwykłego Strongholda i Cruska v1.1 (pirata) pożyczonego od kolegi. Później zainwestowałem w oryginał Warchesta i dałem temu koledze na urodziny (jest to mój kuzyn, mieszka za siatką ). Niedawno (gdzieś tak pod koniec wakacji) zakupiłem Antologię i nie żałuję.
Ehhh,stara twierdza...Ja na początku kupiłem extrema,a że mnie zaciekawił no to kupiłem całą antologię po bardzo dobrej cenie 50zł.Później niestety pożyczyłem Warchesta kolegom,oni pożyczali między sobą i doszło do tego że nikt niema.Miałem na kompie to zgrałem na płytki,została mi 2 Deluxe i Legends.Po jakimś roku zginęła,zniknęła po prostu wsiąkła w ziemię Twierdza 2,a teraz tak mi sie zachciało zagrać że chyba kupię dwójkę taką samą jak ImpPoland.
P.S-ImpPoland jakbyś mógł mi napisać w jakiej cenie kupiłeś tą dwójkę?
noo ludzie pisać ja miałem krzyżowca ale sprzedałem o dychę drożej koledze a potem kupiłem antologię za 70
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Gra w: SH,SHC,SH2
Wysłany: 10 Sierpień 12, 14:10
Ja około 2-3 lata temu dostałem od wujka piracką wersję Strongholda 1. Gra zaczęła mnie wciągać. Gdzieś usłyszałem, że są inne części. Potem zdobyłem krzyżowca. Chyba w marcu albo kwietniu kupiłem sobie dwójkę na allegro.
P.S-ImpPoland jakbyś mógł mi napisać w jakiej cenie kupiłeś tą dwójkę?
Ja odpowiem...jest za 30-40 zł w empiku labo kulturomaniaku
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Ja mam Warchesta i niestety dwójkę na trafioną, przypadkiem w sklepie i kupioną w amoku po świetnej poprzedniej części. A oto i ona: http://pcarena.pl/aktualn...wierdza%202.jpg
A i prawie na pewno zakupie Cruska 2 w przedsprzedaży
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 6 Lipiec 13, 10:02
Ja mam Twierdzę 2 Deluxe i Twierdzę Krzyżowiec Extreme. Obydwie gry z kolekcji klasyki, tylko ta pierwsza szara, a Extreme pomarańczowa.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum