Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mam na imię Janusz, mam 15 lat, chodzę do 3 klasy Gimnazjum, mieszkam koło Krakowa ale moja rodzina ma zamiar się przeprowadzić. Interesuję się koszykówką (chociaż większość innych chłopaków woli piłkę nożną) interesuję się także informatyką.
Gra w: życie
Wiek: 29 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 21 Wrzesień 11, 18:40
STRONGer napisał/a:
Mam na imię Janusz, mam 15 lat, chodzę do 3 klasy Gimnazjum, mieszkam koło Krakowa ale moja rodzina ma zamiar się przeprowadzić. Interesuję się koszykówką (chociaż większość innych chłopaków woli piłkę nożną) interesuję się także informatyką.
O_O Jeszcze powiedz, że chodzisz ze mną do klasy, bo opis pasuje idealnie do mojego kumpla z ławki ;p
O_O Jeszcze powiedz, że chodzisz ze mną do klasy, bo opis pasuje idealnie do mojego kumpla z ławki ;p
Przeczytałem też twoje przedstawienie i nie przypominam sobie by do mojej klasy chodził ktoś o imieniu Krzysiek Wg. Mnie to zwykły zbieg okoliczności, jest wielu ludzi którzy mają bardzo podobne zainteresowania.
Mam na imie Michał, mam 12 lat i chodze do 6 klasy w podstawówce. Mieszkam we Wrocławiu. Interesuje się Informatyką, Gastronomią, piłką nożną i koszykówką.
PS. Podajcie sobie numer szkoły to będzie bliżej prawdy.
Gra w: SH Deluxe, SHC, Sh Deluxe 2, SH Legends
Wysłany: 27 Wrzesień 11, 19:52
Erek napisał/a:
Witam!
Jestem Gabriel, mam 10 lat, mieszkam w okolicach Krakowa, chodzę do IV klasy podstawówki.
Lubie jeździć na rowerach, grać w piłkę, halówkę i inne sporty. Najbardziej lubię słuchać popu,
rocku, metalu no i piano rocka. Mam psa, brata i 3 siostry. Lubię grać w gry strategiczne, gry akcji (strzelaniny) i RPG. Moją ulubioną grą jest Battlefield Heroes ( battlefeldheroes.com).
Jakoś pod avatarem pisze, że masz 12 lat .
Dobra teraz ja.
Mam 13 lat chodzę do klasy I Gimnazjum, mieszkam w Jerzmanowicach (od niedawna tak to w Chojnowie). Interesuje się nogą, koszykówką, siatkówką, informatyką (robienie stron, gier, pisanie skryptów chociaż tylko strony umiem robić (i nie na vgh.pl albo fora.pl tylko pisać strony)) i ostatnie to pływaniem.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 13 Listopad 11, 00:47
Krótko i na temat: mam na imię Michał, drugie imię Zbigniew, trzecie (do bierzmowania) Iwo. Mam dość rozbieżne zainteresowania czyli fantasy i polityka. Jestem nacjonalistycznym bonapartystą, przeciwnikiem demokracji a zwolennikiem silnej, nowoczesnej monarchii (głównie jest to spowodowane tym, że zależność prezydenta od posłów jest moim zdaniem zbyt wielka, to oznacza, że większe zmiany zachodzą za wolno. To, co wymagałoby natychmiastowego wejścia zaczęłoby dopiero stopniowo wchodzić po kilku latach). Jednak niewielu osobom zdradzam swoje przekonania polityczne, gdyż większość z tych, co o nich wie, uważa mnie za jakiegoś tyrana pokroju Łukaszenki.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
No to zaczynam-Jestem Kuba mam 13 lat i mieszkam w Polsce w woj. lubelskim.Interesuję się siatkówką,piłką nożną (stoper),historią,grami no i dziewczynami
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum