Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Kingdoms,Medieval 2 Total War,WoT
Wysłany: 2 Sierpień 12, 10:22 Od czego zależy wygląd wioski?
Gram od ponad 2 tyg na srv. francuskim Monde 1.I dziwi mnie jedna rzecz.Typek obok mojej wioski ma poniżej 700 pkt i ma taki sam wygląd jak mój (większość czasu miał lepszą)mam już prawie 1700 pkt.Więc to troszkę denerwuję gdy jakiś typek z mniejszym lvl itp. ma lepszy wyglą wioski.Wieć moje pytanie brzmi Od czego zależy wygląd wioski?.Czy od ilości budynków czy od ważnych budynków(w sensie np.łuczarz,bankiety).Proszę o jak najszybszą wiadomość.Pozdrawiam
Ja nie gram ale myślę że tak jak w plemionach-to zależy od pkt.
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
no ale od pkt-ów dobrze powiedziałem to co się czepiasz?
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Wysłany: 2 Sierpień 12, 19:37
Mroczny38.Dzięki.
TwierdzaBoss.Dobrze mroczny powiedział jak nigdy nie grałeś to po co piszesz.I pisałem jak wół typek ma mniej dużo mniej pkt. ode mnie a ma taki sam wygląd wioski jak mój.
Po co się czepiasz x2?przecież żeby mieć więcej pktów trzeba się rozbudowywać
Ojj z newbie się nie będe kłócić
Wysłany: 3 Sierpień 12, 09:04
Po 1.Po co w ogóle odpowiadałeś na ten temat jak nie masz pojęcia o tej grze.Po 2.Sam prowokujesz do kłótni swoją niewiedzą.Po 3.Nie porównuj gier MMO bo każde pod jakimś względem są inne.Pozdrawiam
Wygląd wioski jest zależny od tzw. "punktów wioski". Każdy budynek daje określoną ilość punktów. Z kolei określona ilość punktów zmienia wygląd na mapie. Takie najkrótsze objaśnienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum