Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Kiedy nauczyciel rozdaje karty na sprawdzianie jest chwilunia na rozwiązanie przy użyciu "pomocy naukowych" kilku zadań zamkniętych lub co w moim przypadku jest częstsze pomoc koledze z ławki...
_________________ Lepiej być rodzynkiem w cieście niż podnosić rękę w faszystowskim geście.
Bardzo dobra ściąga, a raczej przyrząd:D Musiałbym go wypróbować.... Zaczyna się rok szkolny więc może się przydać...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Mi z polskiego nawet najlepsza ściąga mi nie pomoże, dlaczego? Pismo, Mnie to wnerwia. Raz już na lekcji miałem palnąć "Mój ojciec miał takie pismo a skończył studia z wyróżnieniem". I jak tu u takiej dostać 5.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 15 Styczeń 10, 21:42
Oj, różnych się sposobów próbowało xD.
Najbardziej jednak ciekawym było chyba coś takiego: piszesz sobie ściągę, a następnie przyklejasz taśmą do nogi. Ubierasz dżinsy, a na teście połóż nogę na nogę, odsłoń swój goleń i... czytaj .
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Noo...mi i kilku innym osobom na forum się to przyda
PS.mam nadzieje że moja nauczycielka nie ma tutaj konta!
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Ja np. sobie na małych karteczkach zapisywałem, i przyklejałem na wewnętrzną stronę koszulki. Na sprawdzianie odwijałem kawałek koszulki i tyle . Babka się nigdy nie połapała...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jedyny sposób jaki używam i w którym jestem w miare pewny siebie to długopis z otworem. Jak na razie nigdy mnie nie złapali, choć wcześniej jechałem także na standardowych ale łapy mi się całe trzęsły a to widać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum