Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tutaj możemy się pochwalić swoimi warowniami wybudowanymi w grze Stronghold, oczywiście podczas rozgrywania misji. Myślę, że będą tutaj przeważać zamki z gry Multiplayer . Jak najbardziej mile widziane komentarze warowń.
Zacznę od zamku z pojedynku przeciw Tayowi, który zaczęliśmy wczoraj, a skończyliśmy dziś.
Ostatnio zmieniony przez Siwy 14 Marzec 15, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
Tak jest, choć uwaga mrocznego nie jest bezpodstawna . "To coś" wybudowałem w celu zwiększenia obronności od frontu. Dodatkowo potem robiłem mały remont i dodałem bramy na północnym-zachodzie, przez co musiałem połowę zamku przesuwać o jedną kratkę do góry (na północny-wschód ściślej mówiąc) .
Hah, nieno powiem, że całkiem niezły gród, bo zamkiem tego bym nie nazwał. Podoba mi się to, że w wielu miejscach ma łuki, a nie prost ściany (prawie wszędzie).
PS: jak ktoś chce to mogę sejwa podrzucić z tej gry.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Otoczyłem podgrodzie murem kamiennym ( w dość nietypowy sposób ) :
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Znaczy ogólnie robi wrażenie prawdziwego średniowiecznego zamku z miastem i jak Bor zauważył - ma to coś w sobie, przynajmniej moim zdaniem. Jest fajny :]. Drugi pierścień murów wygląda trochę niezgrabnie, jakoś tak trochę nie pasuje... Poza tym, na wschodzie są ruiny wieży?
Tak Wieża się zawaliła ( no dobra, rozdupcyłem ją konnymi ). Poza tym miał jak najbardziej wyglądać na średniowieczny zamek, z jedną ogromną basztą i miastem. Można nawet zauważyć że budynki postawione na odwal się, nie w równym rzędzie, Niektóre kluczowe ( min. warsztaty zbrojeniowe ) ustawione zostały daleko od składu/zbrojowni. Dzięki za oceny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum