Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
To tak chwilowo zadałem pytanie, dla tych co już się niecierpliwili, wiem, że teraz kolej Taya, jeszcze raz przepraszam za wepchnięcie, no ale już nie mogłem wytrzymać xD. Uznajmy moje pytanie za dodatkowe, dopóki nie ma Taya. Tak kusze to poprawna odpowiedź, ale o ile %?
Edit. Nie 300%, są 3 razy droższe na targu, ale włóczni znacznie więcej produkują nam rzemieślnicy w jednym budynku. Nie liczymy kosztu drewna jak coś.
Edit 2. Podpowiedź - pomyślcie ile razy więcej może produkować jeden warsztat włóczni włóczni od warsztatu kusz kusz.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 18 Lipiec 12, 16:00, w całości zmieniany 2 razy
Czas produkcji, czyli że produkujemy obie bronie przez np. 10 minut, może trochę źle sprecyzowałem, albo za bardzo namotałem, ale właśnie o to mi chodziło.
PS.Czasami muszę szybko wyjść więc moich błędów nie bierzcie sobie do serca
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum