Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 27 Styczeń 09, 20:24 [problem techniczny] Problem
Witajcie mam problem kupiłem dziś twierdze Extreme i zacząłem w nią ciupać ale tu jest problem większość misji w kampani (prawie wszystkie) zacinają mi się tzw wojska chodzą jakby przeskakując- po prostu mi muli, dodatkowo tak mi się dzieje na każdej mapie normalnej gry.
Nie wiem co jest nie tak normalna twierdza mi chodzi normalnie (była z tą w zestawie), mój komp z pełnia wymagania gry.
Plz pomóżcie
P.S
Zapomniałem dodać laguje mi nawet na starcie jak wojska są nie liczne w sumie mniej niż 500
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 6 Marzec 09, 18:08, w całości zmieniany 1 raz
EE... wiec gdy sprawdza płyte podczas włanczania to zużycie procesora podskakuje do 80%
a gdy rozgrywka w ruchy tu 3-10%
Parę innych gierek jest ale nie wydaje mi sie żeby był za śmiecony
Chyba raczej nie... Postaraj się zwolnić miejsce...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
To nie wiem jak Ci pomóc, może ktoś inny udzieli Ci wskazówki...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Bez przesady... Chyba nikt nie ma takiego kompa, któremu brakowałoby RAM do gry w Stronghold... Ale mogę się mylić
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum