Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Teoretycznie karty teraz pracują i na 100 stopniach ale z reguły przyjmuje się, że 70-80 stopni to jest max co powinno się akceptować. W innym wypadku można sobie łatwo coś uszkodzić więc jak nie chcesz płacić za naprawę (a raczej nową kartę) to lepiej zostań przy tym co jest.
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 6 Lipiec 12, 00:06
Podkręciłem jeszcze trochę (tak jak jest to zrobione na identycznej karcie, tylko wydanej przez Zotac'a, ja mam Galaxy) i teraz wygląda to tak:
O dziwo temperatura podniosła się o jakieśpół stopnia maksymalnie. Ale dalej już nie zamierzam kombinować, i tak podkręcałem tylko dlatego, że na minimalnych ustawieniach wiedźmin 2 leciutko mi się przycina.
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 6 Lipiec 12, 13:17
DonKamilo, jak zrobiłem test 3DMarkiem to wydajność karty wzrosła i było więcej FPSów. Co do gry - chyba chodzi trochę lepiej, nie ma już takich ścinek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum