Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Witam przychodzę z zapytaniem do Odyna, kiedy ewentualnie mógłby mi zdjąć tego warna, oczywiście wiem że zaraz mi nie zdejmie, ale tak dla informacji, kiedy mniej więcej?
Witam przychodzę z zapytaniem do Odyna, kiedy ewentualnie mógłby mi zdjąć tego warna, oczywiście wiem że zaraz mi nie zdejmie, ale tak dla informacji, kiedy mniej więcej?
Nie prędko go zdejmę. Na razie nie widzę żadnej poprawy z Twojej strony.
niedługo mam urodziny więc może...
PS.Nauczyłem się patrzyć na daty!
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Za krótko go masz żeby Odyn go zdjął.
Ja czekałem prawie 2 lata żeby zdjął mojego drugiego.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum