Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Oj Elmo nie wkurzaj mnie. Na jakiej podstawie sądzisz ze Zbychu to aka? Znam go od roku i od początku razem graliśmy i się uczyliśmy w podobnym tempie, co pozwala nam być na podobnym poziomie. Lol, czemu Ci w ogóle przyszło na myśl, że Zbychu to aka? Z polskich graczy nie wymieniłbym tu Asuke, zostawił Zbycha i dodał Malego, mnie, Aresa, Foresta oraz Inotracevie - to jest teraz Polska czołówka (z aktywnych graczy nie licząc Attyli, Geralta, Immortala i reszty starego x-con'u, który od czasu do czasu sobie pogrywa, są oni jeszcze o niebo lepsi od nas (ja, Zbychu, Forest).
Tak zbychu zrobił ake xoc zeus ,tyle że szybko na to wpadłem bo jak był zalogowany własnie na xoc zeus miał w nazwie roomu link do jakiegoś ssa na imageshacku a nazwa konta zbychudeska zresztą zobacz http://imageshack.us/phot...5/24597115.png/ i jak powiedziałem mu to to płakał zaczął wymyślac ze to jego brat itp.
I poza tym Zbychu to Pointe[R] Ktoś mi dał ss jak zbychu i pointer robią eko i praktycznie wszystko identycznie było(ilosc ,rodzaj warsztatów ,rozmieszczenie)
Co do tematu to wilk jest najlepszy i wygrywałem ja vs 7 wilków a początku trzeba się tylko bronic (2 wieże pełne kuszników z tarczami ) ,stopniowo rozwijając obrone i gospodarkę .aż do czasu gdy botom zabraknie finansów , potem już z górki.
Nie, nie, nie, niech moderator usunie te wszystkie posty, bo zaraz mnie coś weźmie. Lepiej mnie nie prowokujcie, co w kur... możecie wiedzieć o x-con? Byliście w x-con? Zbychu ma młodszego brata, który całkiem nieźle gra, często go słysze przez mikrofon u Zbycha. Pointer - lol? Nie ten poziom, Pointer był topexpertem w tamte wakcje, a Zbychu zwykłym noob'em. Po za tym każdy x-con podobnie stawia eko, a Pointer akurat wyróżniał się tym, że wszystko stawiał pięknie i równo, a Zbychu już niekoniecznie. Tak więc nie gadać głupot!!! Temat skończony.
Ps. może Zbychu miał ake Zeus, ale sam Zbychu nie jest aką.
Nie, nie, nie, niech moderator usunie te wszystkie posty, bo zaraz mnie coś weźmie. Lepiej mnie nie prowokujcie, co w kur... możecie wiedzieć o x-con? Byliście w x-con? .
Nie mam zamiaru nikogo prowokowac , tylko mówię jak jest a jak komuś jest się trudno z tym pogodzic to nic nie poradze.Pytasz co moge wiedziec o X-con to wiem więcej niż może Ci sie wydawac;) W samym X-Con nie byłem,mimo że dwukrotnie miałem możliwośc dołączenia,jeszcze za czasów gdy byłem w [>D-F<]
Kupiec Hrupkuw napisał/a:
Zbychu ma młodszego brata, który całkiem nieźle gra, często go słysze przez mikrofon u Zbycha. Pointer - lol? Nie ten poziom, Pointer był topexpertem w tamte wakcje, a Zbychu zwykłym noob'em. .
Widziałeś ich kiedyś razem w grze ? Poudawac nooba i zrobic ake to naprawde nic trudnego
Po za tym każdy x-con podobnie stawia eko, a Pointer akurat wyróżniał się tym, że wszystko stawiał pięknie i równo, a Zbychu już niekoniecznie. Tak więc nie gadać głupot!!! .
Nie mam zamiaru nikogo prowokowac , tylko mówię jak jest a jak komuś jest się trudno z tym pogodzic to nic nie poradze.Pytasz co moge wiedziec o X-con to wiem więcej niż może Ci sie wydawac;) W samym X-Con nie byłem,mimo że dwukrotnie miałem możliwośc dołączenia,jeszcze za czasów gdy byłem w [>D-F<]
Skoro nie byłeś to niestety nic nie możesz wiedzieć.
Kamil napisał/a:
Widziałeś ich kiedyś razem w grze ? Poudawac nooba i zrobic ake to naprawde nic trudnego
Pewnie, że nie, ale trudno być tak mało inteligentnym, że wiedząc, że Zbychu ma 16 lat i ma jeszcze młodszego brata, czyli prawdopodobnie mieszkają razem w domu i mają jeden komputer, nie mogą grać w tym samym czasie, czyż nie? Dodatkowo mówiłem, że nie raz go słyszę u Zbycha w mikrofonie jak coś tam gada.
Kamil napisał/a:
Widziałem ss i video więc sory
Ss'y i video to nic w porównaniu z ciągłą grą z tymi graczami. To, że niestety nie masz skłonności do szybkiego przyswajania wiedzy w shc, nie znaczy, że jak Zbychu czy ja bardzo szybko nauczyliśmy się grać to jesteśmy aka. Nie doświadczyłeś szkoły X-CON, która wypuściła do gry całe legiony topexpertów
Kamil napisał/a:
Też tak myślę.
Myślałem, że lepszy z Ciebie człowiek, ale widzę, że jak tylko schodzi się na temat X-CON w dup... masz stosunki z kolegami/graczami tylko, liczy się tylko to aby prowokować. Nie jestem głupi Shever i nie zaczne Cię wyzywać i wyklinać, nigdy nie zabraknie mi argumentów, zawsze wygrywam każdą rozmowę więc lepiej odpuść
Na prawdę się poniżasz i pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, a ja myślałem, że to w tych kłótniach Shever był winny - przepraszam Shever. Dobrze wiesz, że mam racje, mimo to prowokujesz. Powiedziałem wcześniej - temat skończony, ale pisząc to zapomniałem, że nie jestem człowiekiem, który sobie takie sprawy odpuszcza, więc przepraszam za tamtą wypowiedź.
Równie dobrze Zbychu mógł do siebie przyprowadzić kolegę , który miałby udawać jego brata, nie sądzisz? Wszystko jest możliwe.Hrupków - na temat opisu roomu Małego co powiesz? Bo na ten temat się nie wypowiedziałeś.
Co za paranoja... tak każdy codziennie sprowadzałby tego samego kolegę, żeby udawał jego brata, żeby ludzie nie domyślili się, że ma aka, na której gra jak noob. To ma sens...
Skoro nie byłeś to niestety nic nie możesz wiedzieć.
Jeżeli masz się z tego powodu lepiej poczuc to ok , nic nie wiem .
Pewnie, że nie, ale trudno być tak mało inteligentnym, że wiedząc, że Zbychu ma 16 lat i ma jeszcze młodszego brata, czyli prawdopodobnie mieszkają razem w domu i mają jeden komputer, nie mogą grać w tym samym czasie, czyż nie? Dodatkowo mówiłem, że nie raz go słyszę u Zbycha w mikrofonie jak coś tam gada.
Miałem na myśli Pointera
Ss'y i video to nic w porównaniu z ciągłą grą z tymi graczami. To, że niestety nie masz skłonności do szybkiego przyswajania wiedzy w shc, nie znaczy, że jak Zbychu czy ja bardzo szybko nauczyliśmy się grać to jesteśmy aka. Nie doświadczyłeś szkoły X-CON, która wypuściła do gry całe legiony topexpertów
Już to kiedyś słyszałem od kogos że" o masz takie stare id a ten i ten gra lepiej od Ciebie".Bo ja zagrałem raz czy dwa i mnie męczyła gra na dłuższą mete.To logiczne chyba że ktoś kto spędza przed grą po 9-10 godzin w ciągu dnia bedzie grał lepiej niż ktoś kto gra godzine a czasami wcale.No niestety nie doświadczyłem i ubolewam nad tym.Poza tym graliśmy kiedyś razem? Nie, więc łaskawie nie wypowiadaj się na mój temat bo nie masz o pojęcia o czym mówisz.
Myślałem, że lepszy z Ciebie człowiek, ale widzę, że jak tylko schodzi się na temat X-CON w dup... masz stosunki z kolegami/graczami tylko, liczy się tylko to aby prowokować. Nie jestem głupi Shever i nie zaczne Cię wyzywać i wyklinać, nigdy nie zabraknie mi argumentów, zawsze wygrywam każdą rozmowę więc lepiej odpuść
Na prawdę się poniżasz i pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, a ja myślałem, że to w tych kłótniach Shever był winny - przepraszam Shever. Dobrze wiesz, że mam racje, mimo to prowokujesz. Powiedziałem wcześniej - temat skończony, ale pisząc to zapomniałem, że nie jestem człowiekiem, który sobie takie sprawy odpuszcza, więc przepraszam za tamtą wypowiedź.
Ja po prostu nie dbam o to żeby ktoś mnie lubił czy też nie,bo najzwyczajniej nie zależy mi na tym (mowię tutaj o innych graczach shc) i nie właże wszystkim w d***e tak jak niektórzy.
głupi Shever
Chociaż w jednym się zgadzamy
Ostatnio zmieniony przez Kamil 10 Czerwiec 12, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum